nakup slike

1. Kako izbrati pravo sliko

Mnogokrat se ne moremo odločiti katero sliko bi kupili. Še posebej smo v dilemi, če izbiramo sliko za prijatelja, sodelavca, sorodnika ali zase. Lažje je, če osebo poznate, poznate njen okus, stil življenja ali ste videli njeno stanovanje, pisarno. Pomemben element je ali bo slika visela v poslovnih ali bivalnih prostorih. Prav tako razmislite o dimenziji slike. Določite si tudi znesek, ki ste ga pripravljeni dati za umetniško delo.

Če ste v dilemi kaj izbrati, me lahko kadarkoli kontaktirate in z veseljem vam bom pomagala pri izbiri.

2. Naročilo slike

V moji spletni galeriji je na ogled približno 150 slik. Omogočen vam je varen nakup. Pri vsaki sliki je napisano, če je na voljo ali ne. Slike, ki niso na voljo, lahko v 3- 5 delovnih dneh naslikam po naročilu. Pri tem se lahko dogovorimo o dimenzijah in morda o drugačnih barvah ali odtenkih slike. Slike so naslikane na visoko kakovostno 100 % bombažno platno, ki je napeto na smrekov ali borov podokvir, ki je lahko v dveh debelinah 2 ali 4 cm. Slike so premazane z zaščitnim brezbarvnim lakom, ki ščiti sliko pred zunanjimi vplivi in daje delu bleščeč ali mat videz.  

Vsako delo, ki je na voljo na moji spletni strani si lahko predhodno ogledate v moji osebni galeriji doma ali na razstavi, ki je objavljena v rubriki Aktualno. Naročilo lahko oddate na mojem spletnem naslovu, po obrazcu, ki je ob sliki na spletni strani ali po telefonu.

3. Nakup, plačilo in dostava

Slike lahko kupite neposredno na mojem naslovu ali preko spleta. Plačate jo lahko na mojem naslovu v Ljubljani z gotovino ali preko

TRR  02010-2817650146.

Če boste nakup opravili preko spleta, boste sliko po pošti prejeli na dom ali v poslovne prostore. Slike naročene preko elektronske pošte ali po telefonu lahko prevzamete osebno na mojem naslovu ali vam jo pošljem na dom ali poslovne prostore. Stroški pošiljanja niso vključeni v ceno slike.

Dostava je brezplačna pri nakupu umetnine nad 1000 eur.

Ob nakupu boste za vsako umetniško delo prejeli certifikat  in originalni račun.