nakup slike

1. Kako izbrati pravo sliko

Mnogokrat se ne moremo odločiti katero sliko bi kupili. Še posebej smo v dilemi, če izbiramo sliko za prijatelja, sodelavca, sorodnika ali zase. Lažje je, če osebo poznate, poznate njen okus, stil življenja ali ste videli njeno stanovanje, pisarno. Pomemben element je ali bo slika visela v poslovnih ali bivalnih prostorih. Prav tako razmislite o dimenziji slike. Določite si tudi znesek, ki ste ga pripravljeni dati za umetniško delo.

Če ste v dilemi kaj izbrati, me lahko kadarkoli kontaktirate in z veseljem vam bom pomagala pri izbiri.

2. Naročilo slike

V moji spletni galeriji je na ogled približno 150 slik. Omogočen vam je varen nakup. Pri vsaki sliki je napisano, če je na voljo ali ne. Slike, ki niso na voljo, lahko v 3- 5 delovnih dneh naslikam po naročilu. Pri tem se lahko dogovorimo o dimenzijah in morda o drugačnih barvah ali odtenkih slike. Slike so naslikane na visoko kakovostno 100 % bombažno platno, ki je napeto na smrekov ali borov podokvir, ki je lahko v dveh debelinah 2 ali 4 cm. Slike so premazane z zaščitnim brezbarvnim lakom, ki ščiti sliko pred zunanjimi vplivi in daje delu bleščeč ali mat videz.  

Vsako delo, ki je na voljo na moji spletni strani si lahko predhodno ogledate v moji osebni galeriji doma ali na razstavi, ki je objavljena v rubriki Aktualno.

3. Nakup, plačilo in dostava

Slike lahko kupite neposredno na mojem naslovu ali preko spleta. Plačate jo lahko na mojem naslovu v Ljubljani z gotovino ali preko

TRR  SI56 028430263395920

Če boste nakup opravili preko spleta, boste sliko po pošti prejeli na dom ali v poslovne prostore. Slike naročene preko elektronske pošte ali po telefonu lahko prevzamete osebno na mojem naslovu ali vam jo pošljem na dom ali poslovne prostore. Stroški pošiljanja so vključeni v ceno slike.

Ob nakupu boste za vsako originalno umetniško delo prejeli certifikat  in originalni račun.  

PLAČILA, CENE, NAROČILO

Vse cene v spletni trgovini vključujejo DDV.

TRENUTNO SPREJEMAMO NASLEDNJE NAČINE PLAČIL:

​Nakazilo na transakcijski račun po predlogi, ki vam jo pripravi spletna trgovina (gotovinsko plačilo).

S plačilnimi karticami

maestro, BA, MasterCard, Visa

​Preko spletne banke PayPal.

GOTOVINSKO PLAČILO - NAKAZILO PO PREDRAČUNU NA TRANSAKCIJSKI RAČUN

Blago lahko poravnate na transakcijski račun št. TRR  SI56 028430263395920 pri NLB d.d. po predlogu, ki ga prejmete na vaš elektronski naslov in vam ga samodejno izdela spletna trgovina. Dokončno potrditev naročila smatramo rok, ko znesek v višini naročila prejmemo na naš TRR račun. Istočasno dan po prejemu plačilu začne teči tudi dobavni rok, ki je objavljen na strani artikla.

Za vse artikle, ki imajo navedeno, da določena cena velja ob gotovinskem plačilu se smatra, da je kot gotovinsko plačilo izvedeno nakazilo na naš TRR. 

Blago lahko plačate s plačilnimi karticami Visa, Visa Electron, MasterCard in Maestro. Procesiranje kartic nam omogočata podjetja Bankart Slovenija ter BrainTree, ki deluje pod okriljem podjetja Paypal in Stripe. e.

V primeru suma zlorabe pri plačilu s plačilnimi karticami si pridružujemo pravico do dodatnega preverjanja istovetnosti osebe, ki je transakcijo izvedla ter o pravici razpolaganja s plačilno kartico.

Novi sistem spletnega plačevanja omogočajo, da se podatki o številki kartice in CVV kodi obdelujejo izključno na varnih strežnikih. Do teh podatkov mi kot trgovec nimamo dostopa oz. vpogleda. S tem je tudi možnost zlorab minimalna.

PREKO SPLETNEGA PLAČILNEGA SISTEMA BANKE PAYPAL  

Nakazilo na naš transakcijski račun lahko izvedete tudi preko spletne banke Paypal. Plačilo pošljete na naš poslovni email Paypal naslov: placila@annmarie.si oz. plačilo izvedete na osnovi prejetega elektronskega sporočila ali predračuna po tem, ko oddate naročilo. Pri plačilu obvezno navedite točen sklic in nam tako omogočite, da informacijo o plačilu avtomatično prenesemo v naš informacijski sistem in si tako zagotovite hitrejšo izvedbo. Dobavni rok prične teči z dnevom zaznave prejema sredstev na naš račun. 

Koncept plačevanja preko Paypal-a velja za zelo preprostega, tako da na internetni strani paypal.com odprete svoj osebni Paypal račun. Za plačevanje preko Paypal morate biti imetnik elektronskega naslova in ene izmed kreditnih kartic: Visa, Mastercard ali American Express.

Ta koncept plačevanja je zelo varen in enostaven. Za potrditev vašega računa bo PayPal opravil manjšo transakcijo. V opisu transakcije boste na vaši banki našli kodo, ki jo vnesete v aktivacijski sistem podjetja PayPal. Po verifikaciji boste lahko opravljali nakupe. Rok potreben za verifikacijo je tja do 7 dni.

Plačevanje preko PayPal je eden varnejših na internetu, ker vaših podatkov o kreditni kartici ne dajete prodajalcem. Podatke o vaših karticah ima le podjetje PayPal, ki je registrirano kot banka v EU, ki ima te podatke visoko zaščitene (kot veljajo pogoji za banke), tako da ste lahko prepričani v varnost nakupa.

PayPal ima tudi razvit nadzor nad trgovci in kupci, tako da vaše plačilo ni ogroženo v nobenem primeru.

Plačilo izdelkov je na naši strani zelo preprosto. Ko potrdite naročilo izberete možnost plačila preko PayPal-a in preusmerjeni boste na stran v lasti PayPal-a. Pri preusmeritvi se bodo prenesli vsi potrebni podatki za izvedbo transakcije oz. plačila naročenega blaga. Vpišete se v vaš račun PayPal in potrdite plačilo. Po elektronski pošti boste prejeli potrdilo plačila tako s strani PayPal-a kot nas.

CENE

Kljub naporom, da bi zagotovili najbolj ažurne in točne podatke, se lahko zgodi, da je podatek o ceni napačen. V tem primeru, ali v primeru, da se cena artikla spremeni med obdelavo naročila, bo ponudnik kupcu omogočil odstop od nakupa, hkrati pa bo ponudnik kupcu ponudil rešitev, ki bo šla v obojestransko zadovoljstvo. 

Pri artiklih z znižano ceno je prikazan odstotek izračunan glede na osnovno ceno artikla. V primeru, da ima artikel možnost dodatne izbire opcij, katere vplivajo na ceno je lahko ta odstotek drugačen. V tem primeru sta veljavni prodajna cena ter cena prikazana kot redna cena in se prikazan odstotek popusta ne upošteva.

IZVEDBA NAKUPA OZ. ODDAJA NAROČILA

Naročilo je zaključeno, ko dobite obvestilo, da je naročilo oddano v nadaljnjo obravnavo in se vam prikaže potrditev na zaslonu. Istočasno boste na vaš elektronski naslov dobili potrditveni e-mail z vsemi podatki o naročilu.

V košarici lahko uporabite tudi darilni bon, ki so vam ga podarili. Dovoljena je le uporaba enega bona za vsak nakup. Boni se ne seštevajo.

Ko se odločite za izvedbo naročila se podate na blagajno. Stran za oddajo naročila je pregledna in preprosta. Tu lahko izbirate med možnostmi dostave in plačil. Blagajna se bo na vsako vaše dejanje takoj odzvala in prikazala vašo končno vrednost naročila. Na blagajni bodo prikazani tudi vsi popusti, ki vam pripadajo ob naročilu artiklov, ki jih imate v trenutku, ko ste na blagajni, v košarici. Sistem bo samodejno preveril ali vam pripada popust za nakup artiklov za dvojčke, popust za več artiklov ali kakšen drug popust ali kupon. Popusti se izključujejo, razen v primerih, ki so ravno tako razvidni na blagajni.

Na blagajni so vam tako vedno prikazani stroški, ki jih imate pri izvedbi naročila. Prav tako vam je tudi prikazan strošek DDV-ja.  

Pogodba o nakupu oz vaše naročilo bo shranjeno v elektronski obliki v naših podatkovnih bazah. Na vašo zahtevo so vam ti podatki kadarkoli na voljo.

Račun vam bomo posredovali ali v elektronski obliki v vaš poštni nabiralnik, ki ga boste navedli pri naročilu ali kot prilogo paketu, ki ga boste prejeli na dom.