Kam obesiti tisk na platno?

Tiski na platno so odlična izbira, ko želite vaš dom ali pisarno preoblikovat, popestrit ali poudarit dejavnost s katero se ukvarjate. Tiski so za razliko od originalnih slik cenovno mnogo ugodnejši.

Za vas sem pripravila nekaj predlogov, da bo vaš prostor zasijal v popolni podobi. Ne glede na to, kam se odločite obesiti tisk na platno, so tiski na platnu dovolj vsestranski, da se prilegajo vsakemu življenjskemu slogu. Abstraktni tiski se podajo v kateri koli sobi in ustvarijo vizualni osrednji del na steni.

Zrcalni tiski na platno

Eni najbolj priljubljenih tiskov so tiski z zrcalnim robom. Za razliko od tradicionalnih, ki imajo bel rob se ti tiski nadaljujejo čez okvir in ustvarijo prijetno nadaljevanje slike in sodobno podobo na steni.

Tisk na platno z okvirjem

Tiske na platno lahko tudi uokvirite. To daje tradicionalen videz.

Z okvirjem:

  • poudarite podrobnost na sliki,
  • poudarite teksturo ali relief,
  • poudarite fotografijo oz motiv na njej,
  • ustvarite povezanost, če imate več različnih motivov ali fotorafij,
  • ustvarite rdečo nit v vašem stanovanju v povezavi z ostalim pohištvom.

Kolaž iz tiskov na platno

Lahko si sami ustvarite svojo galerijo. Na steno obesite več različnih tiskov na platno ali en tisk razčlenite na več delov. Vaša stena bo zasijala v umetniškem žaru.

Panoramski tiski na platnu

Takšni tiski ustvarijo osupljiv vtis in postanejo osrednja točka v prostoru. Panoramski tisk pridejo še posebej do izraza, če so na njej živali, pokrajina, poroka, sončni zahod, velika družina itd.

https://www.annmarie.si/Tisk-na-platno/September-33_13/

Odlično se podajo v velike prazne prostore, prostor nad kavčem, v spalnico nad posteljo, če pa želite, lahko obrnete platno v navpično lego in to obesite na prazno steno v hodniku, nad naslonjač itd. in dobite enak učinek.

Tiski na platnu na polici

Zanimiva ideja, če želite prostor povečat ali ga narediti bolj zanimivga je, da jih položite na knjižno polico, okensko polico, mizo itd. Na tržišču obstajao ozke police prav v te namene. Poigrajte se s postavitvijo, da jih postavite:

  • enega zraven drugega,
  • različnih velikosti, oblik in motivov,
  • postavljeni tako, da se rahlo prekrivajo.

Otroški tiski na steni

Otroci so odlični umetniki. Zakaj ne bi njihove male umetnine visele na steni v otroški sobi. Otroku bo s tem rastla samopodoba in samozavest in hkrati bo otroška soba dobila osebni pečat.

Njihove risbice lahko natisnete na platno in vaš otrok jih bo lahko vsak dan občudoval in dopolnjeval svojo lastno galerijo.

 

Pridruži se moji mailing listi

UPORABI  10%  POPUST

Z vpisom email naslova vam bomo občasno pošiljali elektronska sporočila o:
- ekskluzivnih promocijah
- nagradah
- novicah.