Mnenja

Čudovita umetnica! Slika ima osebno noto saj vključuje zahvalni video, ki zaokroži umetniško ustvarjanje! Zelo priporočam!

Gary, Arizona

Odločila sva se, da prenovljeno etažo opremiva z abstraktnimi slikami. Obiskala sva nekaj galerij in našla zanimive eksponate, a naju niso povsem prepričali. Potem pa sva na spletu odkrila Galerijo Annmarie Prah. TO JE TO! Kompozicije, barvne kombinacije, energija…. Vse, kar sva iskala! In ko sva še spoznala Annmarie, se je ta energija prenesla naprej. Sedaj na najinih stenah visijo štiri njene čudovite slike……

Marko in Renata Lampret

Ljuba umetnica..prijateljica....hvala ti, ker s svojim ustvarjanjem, poslanstvom, osrečuješ nas! Moj dom je dobil drugo dimenzijo... in nove zgodbe se odkrivajo, ozaveščajo, pišejo...  Tvoje slike skrivajo močen pomen... le če ga želiš videti. Vsak ga vidi drugače. Glede na življensko obdobje... glede na dan v dnevu, svetlobo, ki pronica skozi velika okna... ali večerno romantično diskretnost v objemu sveč, ko dobijo crazy magično elegantno, glamurozno noto...  Hvala. Čist srečna, da sem ju končno kupila in si ju podarila!  Jooj... in ti zlati lističi!!!  Wauuu!!!!!

Martina Vrhovnik

Že ob prvem pogledu na sliko smo se zdrznili. Prelivajoče barve polne svežine, so se naju z možem globoko dotaknile. Čepav slika na prvi pogled ni nič posebnega s šestim drevesi, slika nosi v sebi globoko sporočilo jesenskih prelivajočih se barv lepega in toplega indijanskega poletja. Ni nam žal, da smo se odločili za to sliko.   

Zdenka Lončar

Ne vem zakaj. Vendar je bilo tvoje ime "AnnMarie" tista prva povezava do moje nesojene slike Soothe my Soul, ki me je tako očarala, da sem ti pisala. In ko sem se le odločila, da bi jo kupila, je bila prodana. Danes stojim pred tvojo umetnino, ki mi pove vse, kar v danem trenutku potrebujem....lahko sanjam o poletju, o morju, ki ga tako ljubim, da sem v tisti mali hiški, ki ima pogled na neskončno morje, da sem rumeno zelen oblak...vseh mojih občutkov pa ti ne bom povedala, hihi...bi bilo predolgo. Hvala ti, da si lahko v eno sliko ujela vse čarobnosti življenja...

Helena Stegel

Iznimno smo zadovoljni kvalitetom izrade, brzinom dostave te više od svega dojmom koji slika ostavlja u prostoru. Slika svojom veličinom i bojama značajno podiže čitav prostor, a zaposleni koji rade u toj prostoriji naglašavaju i pozitivan utjecaj koja slika ostavlja na njih i sve posjetitelje.

Igor Pureta, RAMIRO d.o.o.

Pridruži se moji mailing listi

UPORABI  10%  POPUST

Z vpisom email naslova vam bomo občasno pošiljali elektronska sporočila o:
- ekskluzivnih promocijah
- nagradah
- novicah.