Mnenja

Zelo mi je bila všeč struktura delavnice - najprej uvodni del (predstavitev poteka in vsebine), (delno) vodeni del ustvarjanja s trakovi in potem svobodno ustvarjanje. Meni osebno je ta pristop blizu, da sem imela možnost izbire, hkrati pa si bila vedno na voljo za vprašanja in ideje. Tudi ambient je bil zelo prijeten, tako da all in all super! :) Hvala še enkrat in upam, da se kmalu spet vidimo! :)  

Sanela

Meni je bila delavnica super. Tudi slika ima poseben pečat, ker vem koliko slik je bilo pred zadnjo naslikano:). Hvala za vztrajnost. Hvala ti, da si tečaj izvedla kljub temu, da sem bila sama! 

Marjeta

Slikarsko doživetje v vaši družbi je bila krasna poživitev v decemberskem prazničnem času, tako da zahvala tudi z naše strani. Meni osebno je bila všeč celotna organizacija, lokacija in vaša kratka predstavitev tehnik, ki jih lahko uporabljamo za svoje slike. Nivo je bil ravno pravi za prvo srečanje s takim slikanjem. Po koncu delavnice sem še veliko premišljevala, kako bi se naslednjič lotila slike .  Zelo mi je bilo všeč tudi, da sta se odločili izvesti delavnico samo za nas tri, ker smo tako lahko vmes tudi sproščeno klepetale .

Polona Jurković

Obe sliki že krasita mojo pisarno in imam zelo lepe spomine na dogodek. Delavnico Za dušo in um bom priporočila tudi prijateljicam in se še kdaj prijavimo skupaj. Vse je bilo perfektno organizirano, vzdušje odlično, nič ne bi spreminjala. Lepo se imejte in se kmalu vidimo.

Darija Šinkovec

Lahko povem zase, da sem se imel fino tiste tri ure in da je to pomenilo kar nekakšen odklop, ker se enostavno prepustiš dogajanju in času in pozabiš na druge zadeve. Mislim, da mi je to nekako najbolj ostalo v spominu, da sem se res posvetil temu, kaj bo nastalo na platnu in sem vsaj za nekaj časa pozabil na druge zadeve. Lahko se zahvalim v svojem imenu za lep večer in da ste me uspeli pripraviti do tega, da je nastalo, kar je pač nastalo. S tega vidika, ja mi je bilo všeč in bi to bilo zanimivo še kdaj ponoviti.

Bruno Jelenčič

Draga AnnMarie hvala ti! Čudovit kreativni večer je bil! Ostaja z mano in še odmeva. Hvala, da si me sprejela v tvojem Slikarskem Brlogu in mi odkrila delček tvojega sveta. Imaš izjemno sposobnost držati prostor za ustvarjalni proces posameznika in njegov izraz.

Barbara Balažič

Pridruži se moji mailing listi

UPORABI  10%  POPUST

Z vpisom email naslova vam bomo občasno pošiljali elektronska sporočila o:
- ekskluzivnih promocijah
- nagradah
- novicah.