Mnenja

Joj, top doživetje. Od začetne treme, do čistega odklopa misli in uma... Zelo priporočam!

Vesna Oman

Zelo mi je bila všeč struktura delavnice - najprej uvodni del (predstavitev poteka in vsebine), (delno) vodeni del ustvarjanja s trakovi in potem svobodno ustvarjanje. Meni osebno je ta pristop blizu, da sem imela možnost izbire, hkrati pa si bila vedno na voljo za vprašanja in ideje. Tudi ambient je bil zelo prijeten, tako da all in all super! :) Hvala še enkrat in upam, da se kmalu spet vidimo! :)  

Sanela

Midva s Tajo bi se ti rada zahvalila za super izkušnjo. Delavnica je res super!

Julijan Ivanc

Meni je bila delavnica super. Tudi slika ima poseben pečat, ker vem koliko slik je bilo pred zadnjo naslikano:). Hvala za vztrajnost. Hvala ti, da si tečaj izvedla kljub temu, da sem bila sama! 

Marjeta

Slikarsko doživetje v vaši družbi je bila krasna poživitev v decemberskem prazničnem času, tako da zahvala tudi z naše strani. Meni osebno je bila všeč celotna organizacija, lokacija in vaša kratka predstavitev tehnik, ki jih lahko uporabljamo za svoje slike. Nivo je bil ravno pravi za prvo srečanje s takim slikanjem. Po koncu delavnice sem še veliko premišljevala, kako bi se naslednjič lotila slike .  Zelo mi je bilo všeč tudi, da sta se odločili izvesti delavnico samo za nas tri, ker smo tako lahko vmes tudi sproščeno klepetale .

Polona Jurković

Obe sliki že krasita mojo pisarno in imam zelo lepe spomine na dogodek. Delavnico Za dušo in um bom priporočila tudi prijateljicam in se še kdaj prijavimo skupaj. Vse je bilo perfektno organizirano, vzdušje odlično, nič ne bi spreminjala. Lepo se imejte in se kmalu vidimo.

Darija Šinkovec

Pridruži se moji mailing listi

UPORABI  10%  POPUST

Z vpisom email naslova vam bomo občasno pošiljali elektronska sporočila o:
- ekskluzivnih promocijah
- nagradah
- novicah.