Slika po naročilu

Med mojimi abstraktnimi slikami ste morda naleteli na sliko, ki vam je všeč, pa je prodana ali vam ne ustreza dimenzija, morda odtenek barve. Od zdaj naprej si lahko naročite sliko po meri. Lahko vam naslikam skoraj popoln približek moje asbtraktne slike. 

Ustvarjanje umetniškega dela po meri je neverjetno navdihujoč proces. Z zbiranjem informacij se gradi odnos ter sčasoma vse preraste v oprijemljivo umetniško delo. Umetnost je neverjetno osebna in v sliki, ki bo naslikana po meri, bo za vedno tudi podaljšek vas. Počaščena sem, da sem lahko del te zgodbe.

Da bi se lahko čimbolj približala vaši ideji, je potrebno zagotoviti naslednje:

  • Izberite način komunikacije. Lahko se dogovorimo osebno v mojem atejeju, po telefonu 031388997 ali preko e-pošte info@annmarie.si
  • Izberite sliko iz moje spletne galerije https://www.annmarie.si/en/original.
  • Določite dimenzijo slike. Če niste prepričani kako velika naj bo, mi posredujte mere stene na kateri bo visela.
  • Posredujte mi nekaj slik prostora, da bom razumela vaš stil ter barvno shemo.

Ko je prvi korak opravljen, vam bom poslala ponudbo, ki bo vsebovala vse bistvene podatke. Ko potrdite ponudbo, začnem s slikanjem. 

Če z delom ne boste zadovoljni, nakup slike ni obvezen. Ugotavljam, da mi nevezanost stranke na sliko omogoča občutek svobode, ki goji ustvarjalni proces in zato je kakovost dela veliko boljša.

V primerih, ko je dimenzija slike zelo velika, vnaprej zaračunam akontacijo za platno in material. Ta znesek je sorazmeren z velikostjo in podrobnostmi dela, ki ga naročate in bo vnaprej določen v vašem predračunu.

Če se odločite, da slike ne boste vzeli, bo vaša akontacija služila kot dobropis, ki ga bo mogoče uporabiti za drugo sliko, ki bo trenutno na voljo ali v prihodnosti do enega leta od datuma, ko ste potrdili ponudbo.

Ko je slika narejena in ste v celoti zadovoljni, boste plačali preostanek.

Vaša slika bo končana v 2-3 tednih. Nato se lahko dogovorimo, da si sliko ogledate. Če osebno ne bo možno, vam bom po e-pošti poslala nekaj fotografij.  Ena manjša revizija je vključena brezplačno, nato pa bodo spremembe zaračunane glede na obseg zahtevanega dela. 

Prosimo, kontaktirajte me, če imate dodatna vprašanja. Z veseljem vam bom odgovorila.  

Primer reprodukcije. Iz male, ki je originalna, sem naslikala veliko. 

Primer reprodukcije: iz male, ki je original sem naslikala veliko.

 

 

 

 

Pridruži se moji mailing listi

UPORABI  10%  POPUST

Z vpisom email naslova vam bomo občasno pošiljali elektronska sporočila o:
- ekskluzivnih promocijah
- nagradah
- novicah.