Krepitev tima skozi umetnost

Odkrijte moč skupnega ustvarjanja: Delavnice slikanja z Annmarie

Razmišljate, kako združiti in motivirati svoj tim? Želite, da vaši sodelavci preživijo kakovosten čas skupaj, hkrati pa se kreativno izrazijo? Pripeljite svoj kolektiv na eno izmed mojih slikarskih delavnic, kjer lahko izbirate med tematskim ali prostim slikanjem!

Na delavnicah "Slikanje z Annmarie: Krepitev tima skozi umetnost" nudim vam in vašim sodelavcem priložnost, da skozi barve in oblike izrazite svoje ideje in čustva. Te delavnice so popolna priložnost za spodbujanje medsebojnega sodelovanja, kreativnega izražanja in krepitev timskih vezi.

Izbirate lahko med strukturiranim tematskim slikanjem, kjer se osredotočam na določeno temo ali tehniko, ali pa se odločite za popolnoma prosto slikanje, kjer ima vsak prostor za izražanje svojega edinstvenega stila. Vodim te delavnice z namenom, da v sproščenem in navdihujočem okolju vsak udeleženec najde svoj umetniški glas.

Delavnice so namenjene skupinam do 8 oseb in so odprte za vse, ne glede na slikarske izkušnje. Vse potrebne materiale imate zagotovljene, tako da bo vaše ustvarjalno popoldne popolno.

Za več informacij o delavnicah in možnostih rezervacij me kontaktirajte na info@annmarie.si. Veselim se, da skupaj z vami in vašim timom ustvarimo nekaj čudovitega in nepozabnega!

 

Pridruži se moji mailing listi

UPORABI  10%  POPUST

Z vpisom email naslova vam bomo občasno pošiljali elektronska sporočila o:
- ekskluzivnih promocijah
- nagradah
- novicah.