Mnenja

Slika Goodbye summer je dobila mesto v našem stanovanju. Hvala, da ste dobili navdih za to čudovito sliko in barve s katerimi ste jo ustvarili, saj izžareva neko posebno čarobnost. 

Helena Štempihar

Pozen spomin iz predzadnjega bivalnega obdobja moje mame, Vipava. Kravata, ki mi jo je podarila, kravata ročno poslikane pomoči otrok in za otroke. Jadranova novoletna potegavščina. Na obisku je tudi Slavičin oče, njegova zdaj moja kravata je vez med prej in zdaj in prek te slike naprej, za vedno. Vijoličasti toni so na zadnji, zares moji. Vse so združene v novi postavi, umeščene v okvir, prilepljene, a dihajoče. Nove zarje si zaželim, takrat, ko me doktorat prešine skoraj pred koncem. Miren podstavek je metuljček, prešeren, a siv.    

Bojan Butinar

Ob pogledu na tvojo sliko, ki visi na moji steni, se v meni sprozi misticno in vroce razpoloženje.

Sanja Kajdiž

Slike so mi polne moci....strasti ...sexi.....in obenem te ene umirijo in s tem postavijo v center:)

Slavica Popović

To je ta nasa umetnica AnnMarie Saša Prah... umetnica, ki ujame v sliko stvari, ki vsakemu pomenijo nekaj. Meni na primer ti moji 1. plesni ceveljci, v katerih sem prvic zaplesala kar nekaj let nazaj. In jih dokoncno razplesala. Sedaj pa so za vedno ujeti v vecen spomin. Frajerka si AnnMarie! Moje razjokane ucke povejo vse!

Martina Vrhovnik

Slike Annmarie poosebljajo vse lepo, kar je v nas, ljudeh; ustvarjalnost, estetiko, izraznost in ljubezen do umetnosti. Imeti njeno umetniško delo je kot biti del njenega notranjega sveta, neprecenljivo.

Nuša Podvornik

Pridruži se moji mailing listi

UPORABI  10%  POPUST

Z vpisom email naslova vam bomo občasno pošiljali elektronska sporočila o:
- ekskluzivnih promocijah
- nagradah
- novicah.