Mnenja

Čudovito je bilo na Art and wine abstraktnem slikanju. Hvala za slikce in vesela sem, da sem spoznala nove ljudi ;)

Aleksandra Bončina

Za nakup sem se odločil, ker mi delujejo pozitivno… zelo pozitivna abstrakcija.

Jurij Vide

Kadarkoli pogledam sliko, v njej vidim poletje. Začutim lahko vroč poletni zrak, pregrete ulice in zidove, ljudi, ki posedajo v senci, živo glasbo iz lokala za vogalom. Začutim to znano poletno lenobnost. Čisto blizu pa morje, ocean, ki vabi s svojo svežino in skrivnostno brezkončno modrino. Popoln kontrast, ki je definicija mojega sanjskega poletja. 

Matic Škrlovnik

Čudovita umetnica! Slika ima osebno noto saj vključuje zahvalni video, ki zaokroži umetniško ustvarjanje! Zelo priporočam!

Gary, Arizona

Odločila sva se, da prenovljeno etažo opremiva z abstraktnimi slikami. Obiskala sva nekaj galerij in našla zanimive eksponate, a naju niso povsem prepričali. Potem pa sva na spletu odkrila Galerijo Annmarie Prah. TO JE TO! Kompozicije, barvne kombinacije, energija…. Vse, kar sva iskala! In ko sva še spoznala Annmarie, se je ta energija prenesla naprej. Sedaj na najinih stenah visijo štiri njene čudovite slike……

Marko in Renata Lampret

Ljuba umetnica..prijateljica....hvala ti, ker s svojim ustvarjanjem, poslanstvom, osrečuješ nas! Moj dom je dobil drugo dimenzijo... in nove zgodbe se odkrivajo, ozaveščajo, pišejo...  Tvoje slike skrivajo močen pomen... le če ga želiš videti. Vsak ga vidi drugače. Glede na življensko obdobje... glede na dan v dnevu, svetlobo, ki pronica skozi velika okna... ali večerno romantično diskretnost v objemu sveč, ko dobijo crazy magično elegantno, glamurozno noto...  Hvala. Čist srečna, da sem ju končno kupila in si ju podarila!  Jooj... in ti zlati lističi!!!  Wauuu!!!!!

Martina Vrhovnik

Pridruži se moji mailing listi

UPORABI  10%  POPUST

Z vpisom email naslova vam bomo občasno pošiljali elektronska sporočila o:
- ekskluzivnih promocijah
- nagradah
- novicah.