Mnenja

To je ta nasa umetnica AnnMarie Saša Prah... umetnica, ki ujame v sliko stvari, ki vsakemu pomenijo nekaj. Meni na primer ti moji 1. plesni ceveljci, v katerih sem prvic zaplesala kar nekaj let nazaj. In jih dokoncno razplesala. Sedaj pa so za vedno ujeti v vecen spomin. Frajerka si AnnMarie! Moje razjokane ucke povejo vse!

Martina Vrhovnik

Slike Annmarie poosebljajo vse lepo, kar je v nas, ljudeh; ustvarjalnost, estetiko, izraznost in ljubezen do umetnosti. Imeti njeno umetniško delo je kot biti del njenega notranjega sveta, neprecenljivo.

Nuša Podvornik

Pri srcu mi je tvoja slika, ki sodi, kolikor mi je znano, med tvoje prve. Vedra, sončna slika, kamnita hiša, poletje, modro nebo in pogled na sinje morje. Vsakokrat me spomni na neke oddaljene brezskrbne počitnice, daleč stran od hitenja in vsakdanjega drvenja. Ko pogledam to sliko pomislim, da bi lahko napisala knjigo spominov.

Nina Sodnik Prah

Meni je tvoja slika všeč, ker me odnese in pomiri, ko gledam barve in linije.

Mojca Starec

  Slika nam predstavlja nepresahljiv vir inspiracije…..Je zanimiva, optimistična. Kar vabi, da si jo ogledaš od blizu….. takrat odkriješ besedilo, ki res veliko pove in pomeni. Namreč v sliki se skriva več besedil, ki jih moraš natančno poiskati.  Aleš Ravnikar direktor družbe Nepremičnine.net

Aleš Ravnikar

Hi AnnMarie! We love the painting!! It hangs in our bedroom and it looks beautiful We participated in a home tour earlier this summer where hundreds of people saw our home and we received many compliments!

Melissa Chamberlain

Pridruži se moji mailing listi

UPORABI  10%  POPUST

Z vpisom email naslova vam bomo občasno pošiljali elektronska sporočila o:
- ekskluzivnih promocijah
- nagradah
- novicah.