Mnenja

Lahko povem zase, da sem se imel fino tiste tri ure in da je to pomenilo kar nekakšen odklop, ker se enostavno prepustiš dogajanju in času in pozabiš na druge zadeve. Mislim, da mi je to nekako najbolj ostalo v spominu, da sem se res posvetil temu, kaj bo nastalo na platnu in sem vsaj za nekaj časa pozabil na druge zadeve. Lahko se zahvalim v svojem imenu za lep večer in da ste me uspeli pripraviti do tega, da je nastalo, kar je pač nastalo. S tega vidika, ja mi je bilo všeč in bi to bilo zanimivo še kdaj ponoviti.

Bruno Jelenčič

Draga AnnMarie hvala ti! Čudovit kreativni večer je bil! Ostaja z mano in še odmeva. Hvala, da si me sprejela v tvojem Slikarskem Brlogu in mi odkrila delček tvojega sveta. Imaš izjemno sposobnost držati prostor za ustvarjalni proces posameznika in njegov izraz.

Barbara Balažič

Tudi tebi hvala za super večer na Art and Wine v stari Ljubljani,  ki smo ga preživele skupaj! Se veselim kakršnihkoli informacij v zvezi z ustvarjanjem :)

Barbara Juric

  Bilo je odlično na delavnici Art and Wine. Hvala ti za super večer.

Tjaša Gognjavec

Super je bilo na Art and Wine! Res sem uživala in računam, da še kdaj. 

Nina Dormis

Super sem se imela na Art and wine abstraktni delavnici. Hvala za zanimivo izkušnjo. Včeraj smo začeli z dopustom in sem navdihnjena zaradi delavnice. S seboj vzela svoje "zaprašene" barve in čopiče.

Nataša Dormis

Pridruži se moji mailing listi

UPORABI  10%  POPUST

Z vpisom email naslova vam bomo občasno pošiljali elektronska sporočila o:
- ekskluzivnih promocijah
- nagradah
- novicah.