Mnenja

Ne vem zakaj. Vendar je bilo tvoje ime "AnnMarie" tista prva povezava do moje nesojene slike Soothe my Soul, ki me je tako očarala, da sem ti pisala. In ko sem se le odločila, da bi jo kupila, je bila prodana. Danes stojim pred tvojo umetnino, ki mi pove vse, kar v danem trenutku potrebujem....lahko sanjam o poletju, o morju, ki ga tako ljubim, da sem v tisti mali hiški, ki ima pogled na neskončno morje, da sem rumeno zelen oblak...vseh mojih občutkov pa ti ne bom povedala, hihi...bi bilo predolgo. Hvala ti, da si lahko v eno sliko ujela vse čarobnosti življenja...

Helena Stegel

Iznimno smo zadovoljni kvalitetom izrade, brzinom dostave te više od svega dojmom koji slika ostavlja u prostoru. Slika svojom veličinom i bojama značajno podiže čitav prostor, a zaposleni koji rade u toj prostoriji naglašavaju i pozitivan utjecaj koja slika ostavlja na njih i sve posjetitelje.

Igor Pureta, RAMIRO d.o.o.

Slika mi veliko pomeni. Njene barve. Veličina. Dobila sem jo za 30 rojstni dan, za diplomo, za vselitveno darilo. Že 10 let je de mojega življenja. Je v središču mojega stanovanja in je pomemben del mojega vsakdana. Izraža zaključek enega obdobja in hkrati začetek novega življenja. Annmarie, tale Bangladeš si dobro spremenila v Hell city. 

Mojca Slak

Sliki sem najprej opazila na internetni strani, potem sem se pa v živo, zaljubila vanju. Res sta neprecenljiva pridobitev naših sten. Vesela sem tudi, da sem osebno spoznala umetnico, ki ju je ustvarila. Sliki tako dobita še večji pomen. Hvala, Annmarie.   

Tole sliko smo pa smo pravi čas spravili na varno;). Že naslednji dan je bila razglašena pandemija koronavirusa.   

Klavdija Novak

Slika Goodbye summer je dobila mesto v našem stanovanju. Hvala, da ste dobili navdih za to čudovito sliko in barve s katerimi ste jo ustvarili, saj izžareva neko posebno čarobnost. 

Helena Štempihar

Pridruži se moji mailing listi

UPORABI  10%  POPUST

Z vpisom email naslova vam bomo občasno pošiljali elektronska sporočila o:
- ekskluzivnih promocijah
- nagradah
- novicah.